Μαζί δυνατές!

Για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σου, χρειάζεται να σε στηρίζει μία ισχυρή κοινότητα. Γιατί πίσω από κάθε δυνατή γυναίκα, βρίσκεται ένας κύκλος από δυνατές γυναίκες.

Ξεκίνησε το δικό σου κύκλο ή βρες τον κύκλο που σου ταιριάζει και μπες στη μεγάλη παγκόσμια κοινότητα του Lean in για να βρεις την υποστήριξη που θα τα κάνει για σένα όλα δυνατά.

bg-team-03

Πώς λειτουργούν οι κύκλοι;

Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προκαταλήψεις και άλλα εμπόδια στην εργασία, οι κύκλοι μας είναι ένας ασφαλής χώρος για να μοιραστείτε τις ανησυχίες και τους αγώνες σας, να δώσετε και να λάβετε συμβουλές και να γιορτάσετε η μία τις νίκες της άλλης. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για να πλοηγηθείτε στη νέα σας κανονικότητα στη δουλειά είτε αναζητάτε υποστήριξη από γυναίκες που καταλαβαίνουν τι περνάτε, ο κύκλος σας θα σας δώσει την ώθηση που όλοι χρειαζόμαστε.

Το δικό σας δίκτυο

Είτε ο κύκλος σου αποτελείται από φίλους/ες, συναδέλφους, γυναίκες στην παρέα, στο χόμπυ, τη γειτονιά ή την πόλη σας  ή γυναίκες που έχετε γνωρίσει στην κοινότητά μας, σύντομα θα έχετε δημιουργήσει μία δυνατή  ομάδα που θα είναι δίπλα σας στην καριέρα και στη ζωή σας. Πολλοί κύκλοι συναντώνται για περισσότερα από πέντε χρόνια ήδη!

Μηνιαίες συναντήσεις

Οι κύκλοι συναντώνται συνήθως μία φορά το μήνα, οποιαδήποτε στιγμή λειτουργεί για την ομάδα. Οι συναντήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτοπροσώπως ή εικονικά.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων

Σας προσφέρουμε δωρεάν οδηγούς για να κάνετε οργανωμένα τις συναντήσείς σας  και πόρους για να προκαλέσουμε όλα τα μέλη να συμμετάσχουν στη συζήτηση, αλλά και άφθονο υλικό για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μαζί μας νέες δεξιότητες και γνώσεις. Κάθε συνάντηση κλείνει με τη δέσμευση για μία μόνο ενέργεια—το ένα πράγμα που θα κάνετε και θα σας βγάλει έξω από το comfort zone σας ή θα σας προτρέψει να μάθετε μια νέα δεξιότητα, πριν από την επόμενη συνάντηση.

bg-team-001

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να φτιάξεις τον δικό σου κύκλο;

Κάνε τώρα, εντελώς δωρεάν το Circle Leader Training πρόγραμμα και μάθε πώς μπορείς εύκολα να τρέξεις τον δικό σου κύκλο, πώς να επιλέξεις τον σκοπό, πώς να προσελκύσεις μέλη, πώς να ξεκινήσεις. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα έχεις παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσεις και να δικτυωθείς με άλλους/ες επικεφαλής κύκλων του Lean in απ’ όλον τον κόσμο!

bg-team-003

Ποιες και ποιους να καλέσεις στον κύκλο σου;

Μπορείς να καλέσεις τις/τους συναδέλφους, φίλους που μοιράζεστε μαζί ένα κοινό χόμπι ή δραστηριότητα, ανθρώπους που έχεις ένα κοινό ενδιαφέρον, γυναίκες από την ίδια πόλη με εσένα, τις συμφοιτήτριες και τους συμφοιτητές σου.

Ξεκίνα τον δικό σου κύκλο

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις τον δικό σου κύκλο. Σου δίνουμε εμείς, εντελώς δωρεάν και συνεχώς την καθοδήγηση και τα υλικά που χρειάζεσαι και θα είμαστε μαζί σου, βήμα βήμα, μέχρι ο κύκλος σου να σταθεί στα πόδια του.

Βρες τον κύκλο που σου ταιριάζει

Είτε αντιμετωπίζεις εμπόδια στην εργασία, στην κοινωνία ή στο σπίτι σου είτε αναζητάς μία συμβουλή που θα σπρώξει την καριέρα σου είτε απλώς θέλεις να μιλήσεις κάπου που να σε καταλαβαίνουν, ο κύκλος σου θα είναι εκεί για σένα.